Equistro van de MispelaereVideo's

Equistro werd aangekocht tijdens de BWP hengstenkeuring 2007.

Equistro is een imposante hengst, grootramig, langgelijnd en met een goed exterieur. Hij heeft een hard en correct gesteld beenwerk. Zijn stap is ruim. Hij loopt met veel evenwicht en heeft een krachtige draf. Hij galoppeert vanuit zijn sterke achterhand.
Met zijn frisse blik en zijn zwartbruine kleur weet hij velen te imponeren. Ook de jury wist hem op de BWP-keuring te waarderen, hij werd te Moorsele geprimeerd. Met zijn goed karakter laat hij zich fijn berijden.

Zijn vader, Querlybet Hero draag 3 succesvolle internationale tophengsten in zich. Querlybet Hero zijn moeder, Narcotique de Muze is een befaamde prestatiemoeder. Querida van de Padenborre, de moeder van Equistro, heeft als vader Quidam de Revel. Zij presteerde op internationaal niveau 1,40 m en is tevens Elitemerrie.

Grootmoerder van Equistro, Jessica van de Padenborre, is de halfzus van Himalaya van de Padenborre. Himalaya is ook de moeder van Ohio, Val 't Horens en Dawson van de Padenborre. Een andere dochter van Jessica en zus van Equistro's moeder, nl Pin Chin haalde met regelmaat van de klok podiumplaatsen op springniveau tot 1m50. Deze Pin Chin is de moeder van Socrates en Up en Down van de Padenborre die actief zijn in 1m60 parcoursen. Toronto, nog een zoon van Jessica presteert ook op niveau 1m50 onder Juan Carlos Garcia. Dan zeker het vermelden waard : Urida, halfzus van Equistro, met als vader Pachat II is ook een Elitemerrie. Zij is de moeder van de goedgekeurde BWP hengst Bengale.

Uit deze internationaal goed presterende stam is Equistro voorbestemd om het in de sport en de fokkerij te maken !

Gekeurde hengst

Sperma : diepvries

Gekeurd voor : BWP

Dekgeld : 400 Euro (excl. BTW) / rietje

Referentie

Eigenaar : NP Sport Horses

Ruiter : Neriske Prinsloo

Land : Zuid Afrika