Hasall van de MispelaereVideo's

Hasall blinkt uit met zijn unieke afstamming, Casall Ask x For Pleasure x Lugano van La Roche. Deze hengst beschikt over een modern en sportief uiterlijk, uitzonderlijk veel vermogen en souplesse en goed karakter.

Vader Casall ASK is een van de beste springpaarden ter wereld. Hij nam deel aan de Olympische Spelen in Londen en won meerdere Grote Prijzen en wereldbekerkwalificaties. Daarnaast werd Casall al individueel 4de op het WK en EK! Ook in de fokkerij heeft Casall reeds bewezen een uitzonderlijk fenomeen te zijn.

Hasall zijn moeder, Sister Pleasure van de Mispelaere is een nakomelinge van allom bekende hengst For Pleasure. Deze springfenomeen werd 2x Olympisch kampioen, 3x Europees kampioen, Duits kampioen en won tal van wereldbekerproeven en grote prijzen. Daarnaast bewijst hij ook met zijn nafok over uitmuntende genen te bechikken. Jammer genoeg heeft deze fokmerrie ons veel te vroeg verlaten en liet Hasall als laatste fokproduct na. Sister Pleasures moeder, Joke van de Mispelaere (v. Lugano van La Roche) sprong zelf tot 1.40m niveau.

In deze moederlijnen zien we oa. de BWP Ambassadeur Wandor van de Mispelaere die door ons tot level 1.50 werd uitgebracht, Felix van de Mispelaere die presteert op level 1.60m met Jonathan Clarke (ZAF), Glorix van de Mispelaere level 1.55m met Jenna Friedman (USA), Fariello van de Mispelaere level 1.45m met Hendrik Denutte (BEL), BWP gekeurde hengst Oxo van de Mispelaere.

De grote massa nakomelingen van Hasall zijn er niet, maar alle nakomelingen hebben de kwaliteiten van hun vader mee. Bekendste nakomeling is zonder twijfel Halland van de Mispelaere, deze werd knap 3de op het WK Zangersheide 2017 onder het zadel van amazone Caroline de Laet (BEL).

Gekeurde hengst

Sperma : vers

Gekeurd voor : OS

Dekgeld : 750 Euro (incl. BTW)