Jon Pleasure van de MispelaereJon Pleasure is een zeer mooi, moderne en bloedgemaakte hengst die weet te imponeren door zijn uitstraling. De grote troeven van Jon Pleasure zijn zijn goede karakter, zijn elegante basisgangen en zijn snelle reflexen op sprong. In combinatie van de hengsten Bisquet Balou van de Mispelaere, Up Chiqui, For Pleasure en Lugano heeft Jon Pleasure alvast een afstamming om U tegen te zeggen!

Wie kent vader Bisquet Balou van de Mispelaere niet? Deze hengst presteert zelf succesvol in de springsport op het hoogste niveau CSI5* onder het zadel van zijn ruiter Nicola Philippaerts (BEL). Jon Pleasure is de eerst gekeurde zoon van Bisquet Balou.

Moeder Bell Pleasure van de Mispelaere was een dochter van Up Chiqui. Deze zoon van Quidam de Revel was succesvol als jong paard er werd als 6-jarige verkocht naar Amerika. Hij behaalde samen met zijn ruiter Kent Farrington (USA) talrijke overwinningen op internationaal niveau en stond vooraan in oa de Grote Prijzen van Tampa, Toronto, Wellington, Syracuse.
Grootmoeder Sister Pleasure van de Mispelaere stamt af van het springfenomeen For Pleasure. Deze werd 2x Olympisch kampioen, 3x Europees kampioen, Duits kampioen en won tal van wereldbekerproeven en grote prijzen.
Bell Pleasure is net als haar moeder Sister Pleasure ons veel te vroeg ontgaan.

Type, bloed en snelle reflexen, dit zijn de kenmerken van de nafok van Jon Pleasure.

Fokken met Jon Pleasure is net zo goed als met een fokken met een volbloedhengst!

Gekeurde hengst

Sperma : vers

Gekeurd voor : BWP

Dekgeld : 750 Euro (incl. BTW)

Info

* Osaka van de Engelbeek: level 1.45m

* Oke Jon: verkocht voor €120.000 via Fences 

S&L Pistol Pete (ex. Quattro van de Meerputhoeve): level 1.30m

* Son's Pleasure van Papinglo: KWPN geselecteerde hengst verkocht via Trigon auctions

* Perfect van de Achterhoek: level 1.20m

* Quin van de Achterhoek: level 1.20m

* Enkele nakomelingen actief in Hunter / Equitation circuit in USA: Bespoke, Best kept secret, Prosper