Kadans van de MispelaereVideo's

Kadans van de Mispelaere beschikt over zeer aantrekkelijke bloedlijnen voor de fokkerij. Deze hengst heeft een excellente en krachtige galop, is zeer werkwillig, heeft een goede mentaliteit, eindeloos veel vermogen, balans en kracht. Hij toont veel flexibiliteit op de sprong en opent zich zeer goed achteraan.
Als 6 jarige werd hij 5de op het BK te Gesves en was Finalist op het WK te Lanaken. Eind 2017 beslisten we Kadans te verhuizen naar de sportstal van Marcus Ehning, waar hij zijn verdere sportcarrière kan uitbouwen.

Als we kijken naar de stamboom van Kadans vinden we aan vaderskant de lijn Wandor van de Mispelaere x Landor S x For Pleasure x Lugano van La Roche. Elk van deze hengsten heeft intussen al meermaals bewezen zelf goed gepresteerd te hebben op hoog niveau. Zij allen behaalden ereplaatsen op 1.50m parcoursen. Zij hebben allen verschillende goedgekeurde nakomelingen in meerdere stamboeken.

Aan moederskant heeft Kadans voorvaders Lux Z x Alme Z x Rigoletto. Daarmee is Savannah een nakomelinge uit de wereldberoemde Loma stam. De Loma-stam staat een periode genoteerd als 'de beste springstam ter wereld'. Wie haar naam ingeeft op Horse Telex vind haar terug in merrielijn 22 en fokfamilie 75. Savannah zelf sprong mee tot niveau 1.25m maar werd door een blessure volledig ingeschakeld in de fokkerij. Jammer genoeg is zij in 2012 gestorven aan koliek.

Wij zijn trots deze Kadans van de Mispelaere, die zo veel gelijkenissen van zijn vader heeft, U voor te stellen.

Gekeurde hengst

Sperma : diepvries

Gekeurd voor : BWP

Dekgeld : 1000 Euro (excl. BTW)

Palmares

- 5de CSIYH1* Bordeaux (FRA) 7 & 8 year old 1.35-1.40m Marcus Ehning

- Finalist WK Lanaken 2016
- 5de BK Gesves 2016