Kadans van de MispelaereVideo's

Kadans van de Mispelaere beschikt over zeer aantrekkelijke bloedlijnen voor de fokkerij. Deze hengst heeft een excellente en krachtige galop, is zeer werkwillig, heeft een goede mentaliteit, eindeloos veel vermogen, balans en kracht. Hij toont veel flexibiliteit op de sprong en opent zich zeer goed achteraan.
Als 6 jarige werd hij 5de op het BK te Gesves en was Finalist op het WK te Lanaken. Eind 2017 beslisten we Kadans te verhuizen naar de sportstal van Marcus Ehning, waar hij zijn verdere sportcarrière kan uitbouwen.

Als we kijken naar de stamboom van Kadans vinden we aan vaderskant de lijn Wandor van de Mispelaere (Landor S x For Pleasure x Lugano van La Roche). Elk van deze hengsten heeft intussen al meermaals bewezen zelf goed gepresteerd te hebben op hoog niveau. Zij allen behaalden ereplaatsen op 1.50m parcoursen en hebben allen meerdere goedgekeurde nakomelingen in verschillende stamboeken.

Aan moederskant heeft Kadans voorvaders Lux Z x Alme Z x Rigoletto. Daarmee is Savannah een nakomelinge uit de Loma-stam. Deze wereldberoemde stam staat een periode genoteerd als 'de beste springstam ter wereld'. Savannah zelf sprong mee tot niveau 1.25m maar werd door een blessure volledig ingeschakeld in de fokkerij. Jammer genoeg is zij in 2012 gestorven aan koliek.

Gekeurde hengst

Sperma : diepvries

Gekeurd voor : BWP

Dekgeld : 400 Euro (excl. BTW) / rietje

Referentie

Ruiter : Jaehee Jeon (KOR)

Land : Canada

Palmares

- 5de CSIYH1* Bordeaux (FRA) 7 & 8 year old 1.35-1.40m Marcus Ehning

- Finalist WK Lanaken 2016
- 5de BK Gesves 2016