Wandor van de MispelaereVideo's

BWP Ambassadeur, Wandor van de Mispelaere, beschikt over 3 zeer soepele basisgangen, loopt met uitzonderlijk veel evenwicht en krachtig dragende achterhand. Deze hengst staat voor een eerlijk en betrouwbaar karakter, een goede instelling, goede techniek en enorme vermogen op de sprong.

Wandor staat op plaats 34 op de WBFSH Rolex Sire Ranking 2017! In 2016 was dit plaats 36 en het jaar daarvoor op plaats 56.

Wie kent ze niet, Goya van de Begijnakker (Goja 27), Ayade de Septon HDC, Freuhling D'Avrije (Hester), Evita van de Veldbalie, Horst van de Mispelaere, Gladys, Houston de Ninive (S&L Sage), Falaise de Muze, Joker van de Vlasbloemhoeve, Illiona, Gipsy King, Gazelle van Byloke, Judy van de Beekhoek, Javanna van de Torredreef, Kadans van de Mispelaere,... en de nog vele andere toppers in de nationale en internationale springsport.

Wie wil er niet ook zo ééntje op stal hebben, een beloftevol product waar de sport naar vraagt?

Vader Landor S was in 2011 en 2012 wereldwijd de beste Oldenburger springpaardenvererver. Hij was Bundeschampion van de 6 jarige springpaarden in 1997, "Sire of the Year" voor het Oldenburgen stamboek en verschillende klasseringen tot niveau 1.50m.

Moeder Sister Pleasure van de Mispelaere is een nakomelinge van allom bekende hengst For Pleasure. Deze springfenomeen werd 2x Olympisch kampioen, 3x Europees kampioen, Duits kampioen en won tal van wereldbekerproeven en grote prijzen. Daarnaast bewijst hij ook met zijn nafok over uitmuntende genen te bechikken. Jammer genoeg heeft deze fokmerrie ons veel te vroeg verlaten en liet Hasall als laatste fokproduct na. Sister Pleasures moeder, Joke van de Mispelaere (v. Lugano van La Roche) sprong zelf tot 1.40m niveau. Zij is oa. moeder van Felix van de Mispelaere (v. Lambada) Niveau. 1.60m - Pallieter vd Mispelaere (v. Gottwald) Niveau 1.40m - Benjamin van de Mispelaere (v. Heartbreaker) Niveau 1.30m - Quality vd Mispelaere (v. Gottwald), Niveau YH 6y.

Wandor is beschikbaar via diepvriessperma, ook voor Europees gebruik met de nodige certificaten.

Gekeurde hengst

Sperma : diepvries

Gekeurd voor : BWP Ambassadeur - SF - sBs

Dekgeld : 600 Euro (excl. BTW) / rietje

Referentie

Land : USA

Palmares

Als 7-jarige in 2006:
- 3de plaats proef van 7 jarige BWP-hengsten Moorsele
Liep meerdere Internationale concoursen:
- 2de en 8ste te Maubeuge (FR)
- 1ste Wisbecq
- 11de, 12de en 14de (telkens dubbel correct parcour) Neeroetteren 1.35m
- 3de 1.35m Schilde

Als 8-jarige in 2007:
- 4de plaats Lanaken - FEI Sires of the World 1.50m
- 4de plaats CSI2* Moorsele GP 1m45

Als jonge hengst:
- Winnaar 6 jarige hengsten te Mechelen in 2005
- Kampioen cyclus VLP 6 jarigen (als enige 8 maal dubbel correct) te rijden.
- Kampioen 5 jarige springpaarden in de cyclus VLP (8 maal dubbel correct)
- Cyclus VLP doorliep hij als 4jarige met 5 foutloze omlopen
- Als 4jarige finalist Nationaal kampioenschap jonge paarden BWP te Bassevelde
- Als 2 jarige 6de vrijspringen te Moerzeke, in Mechelen behaalde hij ook een ereplaats in het vrijspringen.